De Jaargetijden

Parklocatie De Jaargetijden is al jaren een begrip in Twente als de perfecte locatie voor huwelijk, feesten en bijeenkomsten op maat. Addictive heeft voor deze veelzijdige locatie de complete identiteit verzorgd van logo en huisstijl, met bijbehorende onderdelen, tot een responsive website.

Identiteit

jaargetijden-identity

Responsive website

 

Wat De Jaargetijden zegt:

“Wij hadden de perfecte website. Dachten we. En toch zochten we naar een manier om ons anders te presenteren. In onze markt waar klassiek adverteren en platte sales wordt overgenomen door websites, Facebook, Instagram & online marketing waren wij “lost”.

Addictive keek breder dan het maken van zomaar een website. Naar aanleiding van een gesprek over onze doelgroepen, maatwerk in organisatie en drive in creativiteit is alles op de schop gegaan. Uiteindelijk zijn we na een inspirerend traject een nieuwe look & feel rijker. Een logo en huisstijl, drukwerk, een website en aangepaste social media. En het werkt. De respons is meetbaar beter. Addictive is de perfecte partner als je donders goed weet wat je wilt bereiken maar de technische route niet beheerst”

- Maikel Pot, De Jaargetijden