VDM Cars - Nieuwe identiteit

VDM Cars is een internationaal, onafhankelijk autobedrijf met 's werelds meest luxe, exclusieve, investment & sports cars. Daarnaast staat het bedrijf bekend om de exclusieve service en de ultieme ervaring op gebied van deze auto's. Aan Addictive de taak om hier een compleet nieuwe identiteit aan te geven.

logo en huisstijl

De nieuwe identiteit van VDM Cars moest passen bij het bedrijf en de doelgroep. Een contrast tussen luxe en sportief, chique en stoer. Addictive heeft naast het ontwikkelen en ontwerpen van het logo en de huisstijl ook de complete doorvoering van de huisstijl verzorgd. Van de communicatie tot drukwerk.

Deze huisstijl is doorgevoerd in o.a.:

visitekaartjes / briefpapier / enveloppen / compliment cards / notitieblokken / presentatiemappen / advertenties / pennen / waterflesjes / giftbox / caps / kentekenplaten / e-mail / gevelbekleding / fotowand / balie / signing pand / social media / wegwijzering / communicatie / fotografie / bedrijfsfilm / commercial / website

vdmcars-logovdm-huisstijl

responsive website

In samenwerking met Trendwerk (technische realisatie) heeft Addictive de nieuwe drie-talige website ontwikkeld waarbij de auto’s, service en experience centraal staan.

De beleving en persoonlijke touch van het merk komen volledig terug in het ontwerp, het volledig geautomatiseerde aanbod, social media feed, de foto's en de verschillende films.

vdmcarswebsite website-vd iphone-mockup-white

Commercial

Bedrijfsfilm

Behind the scenes