Wat We doen

Een goed zichtbaar merk is sterk en onderscheidend.
Met design, web, film en animatie visualiseren wij de (online) identiteit van jouw bedrijf.

Audioproducties

Bij Addictive zit de muziekwereld en de entertainmentindustrie in het bloed. Naast video is audio dan ook een belangrijk onderdeel van creatieve communicatie. Wij beschikken daarom over alle benodigde kennis voor het ontwikkelen en produceren van muziekproducties, voice-overs en audiocommercials in combinatie met bedrijfs- of productfilms.

Met een eigen studio en de nodige ervaring zijn we ondertussen uitgegroeid tot een specialist op het gebied van sounddesign, producties en mixing.

Combinatie

De combinatie van beeld en geluid is ontzettend belangrijk, vandaar dat wij ervoor zorgen dat hier voldoende aandacht aan wordt besteed. Naast het verzorgen van de perfecte combinatie tussen video en audio zijn we ook in staat om versterkende geluidsproducties te ontwikkelen voor jouw visuele identiteit. Voice-overs of audiocommercials zorgen ervoor dat het product of de dienst de juiste doelgroep bereikt.

Mogelijkheden

Het gehoor is net zo belangrijk als het zicht en de mogelijkheden op het gebied van audio zijn eindeloos. Denk hierbij aan voice-overs, voicemail, animaties, showreels, videoclips, audio-logo’s, radio- en tv-commercials en diverse tunes. We werken altijd vanuit een duidelijke werkwijze en betrekken je nauw bij het volledige proces.

Doel

Een muzikale productie wordt altijd gerealiseerd vanuit een bepaald concept, zodat het eindproduct goed past bij de andere communicatieve uitingen. Als jouw merk behoefte heeft aan een complete creatieve identiteit dan kan je niet om audio heen. Wacht daarom niet langer met het laten ontwikkelen van krachtige geluidsproducties!

Breng jouw merk tot leven, vertel het unieke verhaal via een heldere audioproductie en ervaar de kracht van creatieve communicatie!

  • Muziekproductie
  • Sound Design
  • Voice-over
  • Audiologo
  • Audio
  • Fotografie
Bekijk ons werk