Wat We doen

Een goed zichtbaar merk is sterk en onderscheidend.
Met design, web, film en animatie visualiseren wij de (online) identiteit van jouw bedrijf.

Film & Animatie

Addictive is hét adres voor het produceren van bedrijfsvideo’s, productvideo’s, promotievideo’s, commercials en animaties. Bewegend beeld is een fantastische manier om jouw merk tot leven te laten brengen, zodat het verhaal kan worden overgebracht aan het publiek. Door een professionele video via verschillende kanalen te verspreiden kun je mensen bereiken, inspireren en overtuigen.

Vakspecifieke kennis

De laatste jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het maken van diverse video’s en animaties. Hierdoor weten we precies wat de eisen zijn voor een succesvolle video voor jouw merk, bedrijf of product. Omdat wij de juiste expertise en kennis in huis hebben om mooie, overtuigende video’s te produceren kunnen we jou helpen om het merk te versterken en stevig in de markt te zetten.

Aanpak

Bij een nieuw project zullen we eerst gaan onderzoeken welke soort video het beste past bij de doelen die je voor ogen hebt. Ons team van specialisten gaat vervolgens aan de slag met het ontwerpen van een perfect concept, zodat de uitvoering vlekkeloos verloopt.

Zichtbaar

Het resultaat is een professionele video die geschikt is voor het web, social media, direct mailing, beurzen en showrooms. Je krijgt de kans om uw merk te laten zien aan de buitenwereld. Wanneer je dit vervolgens gebruikt voor verschillende promotiedoeleinden zul je zien dat er een duidelijke visuele identiteit ontstaat. Dit heeft als voordeel dat het merk zichtbaar wordt en dat het publiek sneller en beter geboeid raakt!

Breng jouw merk tot leven, vertel het unieke verhaal via een memorabele video en ervaar de kracht van creatieve communicatie!

  • Bedrijfsfilm
  • Promofilm
  • Animatie
  • Commercial
Bekijk ons werk