Wat We doen

Een goed zichtbaar merk is sterk en onderscheidend.
Met design, web, film en animatie visualiseren wij de (online) identiteit van jouw bedrijf.

Webdesign

Een goede eerste (online) indruk kan je maar één keer maken. Daarom zorgt Addictive voor passende en unieke oplossingen op het gebied van websites en andere online kanalen. Met een professionele website laat je een goede indruk achter op potentiële klanten en vergroot je de kans dat de bezoeker met jouw bedrijf verder wil.

Op maat

Bij het uitvoeren van creatieve communicatie kan webdesign en online development niet worden vergeten. Onze ontwerpers en programmeurs zijn in staat om jouw merk of bedrijf tot leven te brengen met een functionele, gebruiksvriendelijke en mooi vormgegeven website. Wij ontwikkelen daarom enkel op maat gemaakte websites, die passen bij de identiteit van de onderneming of organisatie. Alle websites zijn uiteraard responsive, geschikt voor mobiele apparaten en uitgerust met de nieuwste snufjes en trends op het gebied van webdesign.

Online identiteit

Van het concept tot de realisatie houden we rekening met de wensen van de bezoekers, zodat de kans op succes zo groot mogelijk wordt. Na de oplevering van de website krijgt u de mogelijkheid om de website op een prettige manier bij te houden, via een gebruiksvriendelijk CMS-systeem. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van websites staan we u ook graag bij op het gebied van online marketingcampagnes, Social Media, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en webhosting. Zo zorgen we samen voor een blijvende en complete online identiteit, waardoor uw bedrijf ook digitaal stevig in z’n schoen blijft staan!

Breng jouw merk tot leven, vertel het unieke verhaal via een professionele website en online oplossingen en ervaar de kracht van creatieve communicatie!

  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Responsive
  • SEO
  • Zoekmachine optimalisatie
Bekijk ons werk