Addictive - 29-09-2015
Nieuwe huisstijl én nieuwe website!

We waren er al een tijdje mee bezig maar nu is het dan zover, onze nieuwe website is online!

Aan de nieuwe website ging een re-design van onze huisstijl vooraf. Een mooi symbool voor alle positieve ontwikkelingen die Addictive de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. We hebben alle zeilen bijgezet om onze marktpositie te verbeteren d.m.v. het ontwikkelen van creatieve en vooral effectieve visuele communicatie. Ergo de wijziging in onze merknaam, Addictive Productions is Addictive Visual Communication geworden.

De markt veranderd, bedrijven (merken) worden zich er meer en meer van bewust dat zichtbaar zijn toch wel een belangrijke, zo niet de belangrijkste, factor is en zijn in staat en bereid daarin te investeren. Addictive is daarin meegegroeid, we hebben alles in huis om een totaalpakket op gebied van visuele communicatie te kunnen bieden en dat willen we graag laten zien d.m.v. onze vernieuwde bedrijfsnaam, logo, huisstijl- en (uiteraard responsive) website.

Alles wat we ontwikkelen heeft een doel. Dit kan zijn dat de missie/visie van de opdrachtgever vertaald moet worden naar een uniek logo met doorgevoerde huisstijl in uitingen als web, print, film- en animatie of omdat men een verhaal wenst te vertellen d..m.v. een campagne, zowel in print, online en/of door middel van film.

Belangrijk in deze is dat de ‘wow-factor’ van het ontwerp mooi meegenomen is maar nooit het ultieme doel mag zijn. Een mooi logo, huisstijl, website, social media uitingen, you name it, moet onderdeel zijn van de visuele communicatiestrategie. Het ontwerp is een prachtige aanvulling op het doel, nooit andersom.

Wij zijn erg benieuwd hoe onze boodschap bij jou overkomt!

 

Is jouw merk ook toe aan een creatieve injectie? Neem vrijblijvend contact op

– Het ontwerp van een logo, huisstijl, website of brochure vraagt weliswaar een investering, maar heeft een absolute meerwaarde.  Een doordacht huisstijlontwerp straalt je kernwaarden uit, wie je bent en waar je voor staat. Dat gaat veel verder dan alleen een leuk logo. Alle reden dus voor een professionele aanpak, onze deur staat open en de koffie staat klaar!