Wie we zijn

Wij zijn addicted to media, hebben een passie voor jouw merkidentiteit,
denken altijd vanuit de doelgroep en geloven in de verbindende kracht van visuele communicatie!

ADDICTIVE - VISUAL COMMUNICATION

Addictive is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een compact bedrijf naar een complete full-service mediapartner. Met het verzorgen van de volledige visuele identiteit en communicatie maken we onze klanten vindbaar en zichtbaar. Dit doen we altijd door ons te verdiepen in het bedrijf en de mensen die er achter zitten, zodat we hun enthousiasme kunnen vertalen naar een overtuigende visuele boodschap. De hoogwaardige producten die hieruit ontstaan zijn ontwikkeld volgens de laatste trends binnen ons vakgebied en zorgen voor een blijvende verbinding met de doelgroep. Dat is de kracht van visuele communicatie.

Meet the addicts

Jeroen Niessink
AV-Director
“Creativity is the power to connect the seemingly unconnected.” – William Plomer
Nancy Rosberg
PR / Marketing
"You can design and create, and build the most wonderful things in the world. But it takes people to make the dream a reality…." –Walt Disney’
Jasper Niessink
Art-Director / Media designer
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works” -Steve Jobs
Joyce van Apeldoorn
Acquisitie
Vincent Bosch
Addict in training
Lars Scholten
Addict in training
Max
Office dog

Addicted to Media

Tijdens de samenwerkingen vinden wij persoonlijk contact ontzettend belangrijk. We zijn benaderbaar, werken met korte lijnen en hechten veel waarde aan transparantie. Omdat we altijd willen blijven streven naar verbetering, is de mening van de klant goud waard. Door duidelijke communicatie, heldere afspraken en succesvolle producten zorgen we voor een langdurige en betrouwbare samenwerking. Dat is de kracht van Addictive.

voor wie we werken

Onze opdrachtgevers, waar we het voor doen